Alzira adorna els jardins i parterres amb 5.000 plantes

0
121

La Regidoria de Serveis Urbans junt amb l’empresa concessionària del manteniment dels parcs i jardins, ACTÚA, estan procedint a la plantació de diverses varietats de plantes amb flor de temporada per al període estival.

 

Les varietats que adornaran els parterres i jardins són la Begonia, la Sumpatiens, la Coleos, la Celosia i la Surfinia. Els exemplars, cinc mil, no suposen cap de cost per a les arques municipals, ja que la plantació forma part del contracte que l’Ajuntament, des de la Regidoria de Serveis Urbans, té amb l’empresa ACTÚA.

 

Algunes de les zones i carrers on s’estan sembrant les diverses espècies de plantes són la plaça Major, la plaça Lletres Valencianes, Gran Via Comunitat Valenciana i a les jardineres del carrer Doctor Ferran.

 

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha manifestat que “Alzira oferirà, de nou, este estiu i de cara a les festes patronals una imatge de ciutat cuidada, amable i que aposta per la natura. Perquè així siga les diverses zones enjardinades de la ciutat comptaran amb plantes amb cridaneres i flors de colors”. L’edil també ha incidit en la importància “De cuidar entre totes i tots els parterres i jardins, i valorar l’esforç que es realitza per oferir una imatge digna a qui ens visite estes festes, així com al conjunt del veïnat de la ciutat d’Alzira”.

 

Amb estes millores es potencien els espais verds urbans, amb una gestió sostenible, on l’educació ambiental està present, així com la conscienciació ciutadana en la cura de l’entorn.