Antella presenta la nova programació cultural d’enguany

0
63

El regidor de Cultura de l’ajuntament d’Antella, Juan Antonio Tovar, ha elaborat la Programació Cultural de l’Ajuntament, patrocinada pel SARC, per a aquest 2022.

Tot i ser una població de tot just 1.100 habitants, Antella comptarà amb una programació d’una gran qualitat, que inclou des del juny fins a l’octubre, i que s’ha elaborat perquè tot el veïnat gaudeixca d’una àmplia gamma d’activitats culturals sense haver d’eixir del nostre poble.

Comprèn des de públic infantil, i familiar, a públic adult i joves. Des de tallers de cuina i ceràmica, certamen de música amb tres joves cantautors valencians i teatre, a un planetari 3D i contacontes.

 

Aquest complet calendari cultural que ha preparat l’Ajuntament també compta amb la finalitat de mantenir la localitat d’Antella com a opció turística inclusiva i de qualitat, mostrant opcions de conscienciació social en temes molt actuals a través de la I edició del Certamen “Música Baix la Lluna”, que comptarà amb els joves cantautors, Gem, Àlex Blat i Maria Faubel.

De la mateixa manera, l’obra teatral “Pòsit”, de la companyia l’Últim Toc Teatre, ens plantejarà una reflexió sobre l’amistat, la família i el rancor en un viatge que transitarà per una societat enganxada als mòbils, amb feines precàries i familiars dependents, on la discriminació i l’homofòbia estan a l’ordre del dia.

L’agenda està disponible a les xarxes socials del municipi i la seua versió impresa ha estat repartida pels diferents comerços locals.