Alzira elimina altra gasolinera en el nucli urbà de la ciutat

0
1454

L’Ajuntament d’Alzira negocia amb el propietari la recuperació de l’espai que ocupa, a hores d’ara, una gasolinera a la plaça d’Alacant que està tancada des fa alguns mesos.

Es tracta d’una concessió municipal que va fer en el seu dia el consistori local al titular de l’estació de servici. L’alcalde Diego Gómez ha manifestat a Riberaexpress que «estem negociant amb el propietari per tal de llevar la gasolinera i recuperar l’espai per a la plaça d’Alacant».

Pel que fa a la gasolinera de l’avinguda Luis Suñer ja demantel.lada, està pendent de descontaminar el subsol afectat, en el seu dia per fuites de carburant. Mentre tant ja son un miler els votants dels projectes presentats per arquitectes locals, per tal de fer una zona jardinada amb el mural i el bust de l’empresari Luis Suñer.