L’actriu Sandra Ferrús d’Alzira guardonada en els Premis Max

0
1166

 

Ha sigut premiada com a millor autoria revelació dels Premis Max per ‘La panadera’

La producció valenciana ‘Rebelión’ s’ha endut el premi a millor disseny de vestuari, a càrrec d’Ana Garay 

Sandra Ferrús, en un fragment de ‘La panadera’ / Centre Dramàtic Nacional

Les arts escèniques valencianes de teatre s’han endut dues pometes dels guardons del teatre més importants d’Espanya, els Premis Max, dels sis a què optava enguany. La XXV edició dels premis s’ha celebrat aquest dilluns en el Teatre Principal de Maó, a Menorca.

L’actriu, dramaturga i directora alzirenya, Sandra Ferrús, ha guanyat el premi de millor autoria revelació pel muntatge La panadera, del Centre Dramàtic Nacional. L’obra conta la història de Concha, una dona amb una vida tranquil·la i feliç que un dia es desperta amb la notícia que per les xarxes socials corre un vídeo íntim seu on manté relacions sexuals amb una parella que va tindre fa quinze anys. Ferrús també estava nominada a millor actriu, categoria que s’ha endut l’intèrpret Mònica López, per l’obra De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda.

L’altre guardó amb segell valencià ha anat per a Ana Garay, pel disseny de vestuari de l’espectacle Rebelión, de la companyia Marea Danza, que coreografia la novel·la de George Orwell La rebel·lió dels animals. L’obra no ha tingut tanta sort en les categories de millor composició musical per a un espectacle escènic i a la millor coreografia, a les quals optava.

Canto jo i la muntanya balla s’ha coronat com l’espectacle triomfador en obtindre tres dels cinc guardons a què optava. Aquesta faula, que relata la duresa de la vida de muntanya a través de la mirada d’una família, víctima de la naturalesa i dels seus misteris, ha guanyat el Max a millor direcció, composició musical i disseny d’espai escènic.

À PUNT