El grup Affidea compra el 100% de la Clínica Tecma d’Alzira

0
2228

El Grup Affidea ha anunciat l’adquisició del 100% de la Clínica Tecma d’Alzira, un proveïdor mèdic ambulatori a la capital de la Ribera, segons ha informat esta multinacional mitjançant un comunicat.

La Clínica Tecma, dirigida pel Dr Jordi Candel, atén més de 300.000 visites a l’any i ofereix diagnòstic per imatge avançat, una àmplia gamma de més de 20 especialitats mèdiques, proves de laboratori, odontologia, revisions mèdiques per a conductors, llicència d’armes i nàutiques, i multitud de tractaments de rehabilitació i fisioteràpia.

L’empresa compta, amb més de 200 professionals de la salut i ofereix atenció mèdica els 365 dies de l’any per a pacients públics i privats, companyies asseguradores, mútues i federacions esportives.

Amb aquesta adquisició, Affidea aconsegueix els 37 centres a Espanya, atenent en total a més de 500.000 pacients cada any i aconseguint ampliar la seua presència geogràfica en tot el territori nacional, amb una capacitat reforçada en serveis ambulatoris. A nivell nacional, comptarà amb prop de mil professionals donant servei en els seus centres, dels quals 200 provenen de Clínica Tecma.

A nivell europeu, la xarxa d’Affidea aconsegueix els 320 centres, treballant amb més de 10.000 professionals i atenent a quasi 10 milions de pacients cada any. El grup té una trajectòria a llarg termini en la incorporació i integració reeixida de 160 nous centres en els últims cinc anys.