El Consell Escolar d’Alzira abordarà el pròxim dijous la supressió de la Música en el Parra

0
286

L’IES Josep Mª Parra d’Alzira ha presentat al.legacions contra la supressió de les asignatures de Música decidida per la Conselleria d’Educació per al pròximcurs escolar i que ha provocat un gran malestar entre l’AMPA d’este centre educatiu.

El Consell Escolar es reunirà, amb caràcter extraordinari, demà dijous per tal d’abordar la problemàtica i en conseqüència elevar les al.legacions a la conselleria.

Fins el curs passat s’impartia al Parra, el batxillerat d’Arts Escèniques i Música, però la conselleria ha decidit crear un nou batxillerat de Música, separant-lo del de les Arts Escèniques, asignatures que preten singuen impartides en els instituts dels municpis que compten amb Conservatoris Professionals com Mestre Vert de Carcaixent.

Batxillerat Musical

Així l’institut Josep Mª Parra i el Consell Escolar reivindicaran el Batxillerat Musical per a Alzira o al menys que continuen impartint-se les tres asignatures de Música que s’impartien en els cursos anteriors en comptar amb 13 alumnes.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha declarat a Riberaexpress que «es tracta de donar continuitat al que hi havia al Josep M. Parra en comptar amb professors, alumnes i asignatures».