Tres corals en el Concert de Primavera d’Alzira

0
295

Amb motiu de la Capitalitat Cultural de la nostra ciutat, en aquest any 2022, la Coral Polifònica Ciutat d’Alzira ha programat el tradicional Concert de Primavera convidant a dues corals de la Vall d’Albaida com són: la Coral Llorenç Barber d’Aielo de Malferit, capital cultural 2022, representativa de les poblacions de menys de 5.000 habitants, que actuará en primer lloc. Després actuará l’Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner, que ha volgut compartir amb nosaltres les seues interpretacions en aquesta capitalitat cultural i d’agermanament coral. I en tercer lloc, actuarà la nostra Coral Polifònica Ciutat d’Alzira, capital cultural 2022 representativa de les localitats de més de 5.000 habitants i amfitriona d’aquest esdeveniment.

La tres corals oferiran un variat i representatiu programa d’obres de polifonia religiosa, clàssica, moderna, havaneres i alguna partitura de sarsuela.

Aquest concert està dins del Programa de Música al Claustre que organitza la Regidoria de Cultura del nostre Ajuntament alzireny.

El cocert será al Pati Porticat de la Casa de la Cultura  de Alzira, el día 12 de Juny, a les 19’30 hores.