Reiniciem proposa una plataforma que articule les esquerres de Carcaixent

0
122

fa una crida a tot l’espai progressista i d’esquerres de Carcaixent per a les eleccions municipals de 2023.

 

Es proposa la creació d’una plataforma política que articule tot l’espai polític, cívic i social progressista i d’esquerres de Carcaixent

 

A maig del 2023 les persones progressites i d’esquerres de Carcaixent tenim tres grans reptes:

 

  1. Constituir un govern municipal progressita i d’esquerres.
  2. Un govern que faça polítiques clàrament d’esquerres.
  3. Que Carcaixent continue sent un poble de convivència.

 

Des de Reiniciem pensem que la falta de solucions a les demandes de les carcaixentines i carcaixentins durant estos últims anys ha derivat en una falta de credibilitat cap a l’actual govern municipal. És més, considerem que actualment es percep un clima de derrotisme i apatia entre el món progresssita i d’esquerres molt perillós.

 

Per este motiu, davant del repte que suposa frenar els partits extremistes i populistes que posen en risc la convivència a Carcaixent, Reiniciem fa una crida a la unitat de tota de l’esquerra, (a l’esquerra del PSOE), amb la finalitat d’aconseguir una àmplia confluència d’organitzacions, partits polítics i societat civil, per conformar una majoria que siga capaç de superar la bretxa existent entre ciutadania, sistema polític i administració local.

 

En Reiniciem considerem que esta unitat tan necessària ha d’estar al marge de sigles, noms o butaques. Sols entenem treballar des de la generositat i la responsabilitat que la situació actual ens exigeix per a aconseguir un procés de confluència i unitat tan esperat com necessari. Els personalismes han de quedar relegats per a deixar lloc a la participació ciutadana en un procés de primàries obertes on es torne a connectar amb les veïnes i els veïns amb l’objectiu d’articular un projecte fort i decidit capaç de donar resposta a les demandes de la societat actual i construir un Carcaixent plural, progressista i il·lusionant.

 

Des de la convicció que esta és l’única possibilitat de que Carcaixent tinga un govern progressita i d’esquerres que faça polítiques d’esquerres.

 

Carcaixent no es resigna.