La mare de l’autèntic agressor confessa que Pau Juan és «innocent»

0
6536

Mari Carmen, la mare del jove d’Antella Issaac, ha confessat este matí en el programa Espejo Público d’Antena 3, que Pau Juan, condemnat a 3 anys i 6 mesos de presó, «és innocent» perquè l’autèntic agressor de Frank és el seu fill, segons li ha confesat des del primer moment.

Esta veïna d’Antella ha recordat que foren realment els fets d’aquell dia de falles de l’any 2016 en un pub de València; «Frank entrà en els servicis i al empentar la porta, aquesta li pegà a Isaac que li replicà «ehhh», en ixe moment Frank li pegà una cabotada al meu fill que es va tornar colpejant-lo amb el got que duia en la mà». Mari Carmen ha assegurat que Pau estava en aquell moment en companyia d’alguns amics al carrer del pub i que «Isaac canviaria ara mateix per Pau, s’ho està passant molt mal».

Tot i la seua evident innocència, Pau Juan deurà ingressar el pròxim dilluns al Centre Penitenciari de Picassent en haver sigut condemnat primer, per l’Audiència de València, i posteriorment pel TSJCV per un delicte de lesions que no ha comés. Així la única eixida que li queda al jove d’Antella és l’indult per part del Govern Central, decissió que lamentablement es retardarà alguns mesos.