El Palau d’Esports d’Alzira canvia el rostre

0
264
El muralista projectà el disseny durant les últims nits abans de pintar la paret del Palau Municipal d’Esports

El muralista Javier Ceacero està plasmant estos dies en la paret del Palau d’Esports d’Alzira el disseny realitzat pel professorat de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques.

El nom d’Alzira apareixerà en lletres de gran tamany sobre un fons colorista de flors, arbres, fruits i aigua del riu Xúquer i també quedarà pintat el logo de la capitalitat cultural, així com l’escut de l’antiga Illa del Xúquer.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha manifestat que este treball artístic, nomenat «Alzira Viva, «millora l’estètica exterior del Palau, al temps que dona la benvinguda als visitants d’Alzira». A més s’ha netejat i pintat la paret lateral d’esta instal.lació esportiva en la zona que recau alcarrer Sant Domènech de Guzmà.

El mural està acabat a finals d’este mes de juny.