El Family Cash Alzira vol donar «un pas endavant» la pròxima temporada en renovar el patrocinador per dos anys

0
503
El president Vicent Fontana i el tècnic Braulio Correal satisfets per l’excel.lent temporada

Només finalitzar una històrica temporada en la que l’Alzira FS ha estat a les portes de pujar a la Primera Divisió la directiva ha començat ja a planificar la pròxima temporada amb l’objectiu de «millorar i donar un pas endavant, però amb els peus a terra».

El primer pas el va donar el club a primers de maig quan els directius de l’empresa Family Cash «ens donaren l’ok per a dos anys més en estar contents i il.lusionats». Ara, el president Vicent Fontana, està reunint-se amb la resta de patrocinadors per tal que renoven el seu suport i a més buscarem algun patrocinador més».

Agraït i orgullós

Fontana s’ha mostrat «molt agraït amb l’afició pels seu suport» en considerar que els partits disputats al Palau d’Esports «han sigut claus». Al temps que es mostra «molt orgullós» de la temporada realitzada per la plantilla i el cos tècnic que tant ha il.lusionat als nombrosos seguidors.

La directiva de l’Alzira FS prepara ja la campanya d’abonaments que tindrà «uns preus molt semblants als de la pasada temporada».

Assegurada la viabilitat econòmica, els dirigents alzirenys pretenen millorar el rendiment dels jugadors passant de tres a quatre entrenaments fixes setmanals, el que suposarà dos hores més perquè l’equip estiga cada vegada més professionalitzat.

Mantindre el bloc amb algun retoc

El tècnic Braulio Correal, un dels màxims responsables del miracle del futbol sala alzireny, pretén «mantindre el bloc i fer algun xicotet retoc», sobre tot li agradaria comptar amb «un ala zurdo que no és fàcil trobar». Té ben clar que «cal mantindre la solidesa defensiva» i que l’objectiu prioritari ha de ser «la permanència, sinó ens equivocarem».

La pròxima temporada la Segona Divisió de la LNFS tornarà als 16 equips desprès que baixaren cinc i només pujaren tres conjunts. Correal qualifica de «brutal» la temporada finalitzada en la que el Family Cash Alzira es classificà en quart lloc i disputà el play off per a l’ascens a primera. «El rendiment dels jugadors ha estat per damunt del que van preveure a principis de temporada«. I afegix «els espectadors i nosaltres hem disfrutat moltíssim», ara bé considera «molt complicat» superar-la «però la nostra il.lusió serà la de millorar i superar-se, anem a treballar de valent en esta direcció«.

 

Riberaexpress