16 falleres aspiren a ser les reines major i infantil de les falles d’Alzira

0
952
Les candidates infantils
Les cinc aspirants a falleres majors d’Alzira

Un  total de 5 falleres aspiren a ser falleres majors d’Alzira mentre per al reinat infantil son 11 les candidates. En esta última categoria sobren quatre en ser 6 les compnents de la cort de la fallera major infantil, mentre que en el cas de les majors falten dos per completar les aspirants.

El dissabte ia 11 la nova Junta Directiva que dirigix Bernardo Cortés fará la corresponent preelecció, mentre l’elecció definitiva de les dos falleres majors i de les respectives corts està prevista per al 19 de juny al Gran Teatre.

Candidates a falleres majors i membres de la cort categoria infantil:

Leyre Llavador, Leonor Huerta i Ainhoa Canadillas de la falla Pere Morell.

Thais Torralba i Inés Martí de la falla Plaça del Forn. Nerea Andrés de la comissió Ana Sanchis, Alba Santamaria d’Àusias March, Laura Panadero i Ana Porras de Pintor Andreu, Sara Martinez d’El Parc i Eunice Albelda de Sant Judes.

Candidates a falleres majors:

Mar Chordà de la falla Tulell-Avinguda, Elena Cebrián i Elena Adrià de la falla l’Alquerieta, a més de Blanca Soriano i Aitana López de la falla El Mercat.