Detenen 13 veïns de l’Alquerieta on la Policia Nacional ha confiscat estupefaents, armes de foc i diners

0
4662

La policia Nacional d’Alzira ha detingut a 13 veïns del barri de l’Alquerieta en una ampla operació policial en la que ha registrat set cases a més de confiscar estupefaents, vehicles d’alta gamma, una arma de foc i diners en efectiu.

En en este operatiu han participat nombrosos agents i una desena de furgons policials contra el tràfic de drogues a l’Alquerieta que ha estat dirigida per la policia judicial de la Comissaria d’Alzira-Algemesí. Els agents s’han desplegat per distints carrers de la barriada alzirenya on han realitzat varios registres.

Almenys una desena de furgons de la Policia Nacional romanen des de primera hora d’aquest dimarts en el barri de l’*Alquerieta d’Alzira. Els agents s’han desplegat per diversos carrers de la barriada i estan realitzant registres en algunes cases on han trobat els estupefaents.