Dani Ponz no continuarà dirigint l’Alzira la pròxima temporada

0
153

El tècnic Dani Ponz s’ha acomiadat hui de la banqueta de la UD Alzira agraïnt al president, directiva i afició la «total confiança» dipositada en l’entrenador que més partits ha dirigit al conjunt blaugrana durant els 100 anys d’història, després de superar, recentment, a Pepe Cerveró.

«Vaig entrar al club en un moment molt delicat, però amb molt de sacrific i superant nombrosos obstacles hem aconseguit deixar a la UD Alzira en la categoria que mereix», comença la misiva fet pública este matí pel míster de Sollana.

Ponz continua manifestat que l’Alzira «és hui un club valorat a nivell nacional en aconseguir esta temporada una de les millors classificacions dels últims 30 anys». I s’acomiada així del club i de l’afició «no tinc paraules per expresar el suport i comprensió que m’haveu donat».