Alzira simplifica la inscripció de l’Escola d’Estiu

0
348

Alzira organitza l’Escola d’Estiu per al mes de juliol per a xiquets i les xiquetes de 3 a 12 anys

 

  • El 6 de juny s’obrirà el termini de preinscripció telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, que serà fins al 12 de juny
  • L’Escola d’Estiu es realitzarà entre el 4 i el 29 de juliol, de 9 a 14 hores

 

Del 4 al 29 de juliol de 2022, se celebrarà la XXXVII edició de l’Escola d’Estiu, enguany al CEIP Garcia Lorca, per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys d’Infantil i Primària.

 

A diferència de les passades edicions, enguany el tràmit de preinscripció es farà directament al web municipal a partir del dilluns 6 de juny i fins al diumenge 12. Les sol·licituds de preinscripció es tramitaran telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://sedeelectronica.alzira.es. Cal obrir el catàleg de tràmits, apartat «Joves» i buscar «Escola d’Estiu».

 

Caldrà fer una preinscripció per cada xiquet o xiqueta que s’hi vol preinscriure. Les places són limitades i tindran preferència d’inscripció els empadronats a Alzira. En el cas que les persones preinscrites superen les places disponibles, s’acceptaran les matrícules en l’ordre de preinscripció i no se n’admetrà cap fora de termini.

Simplificada la inscripció

«Enguany hem volgut simplificar el tràmit, eliminant el pas de la cita prèvia inicial i fent que els pares i les mares puguen fer la preinscripció directament, des de casa i en qualsevol moment del dia», ha explicat la regidora, Letícia Piquer.

Un any més, l’Ajuntament d’Alzira, mitjançant la Regidoria de Joventut, ha programat estos tallers que oferixen activitats lúdiques i pedagògiques. Hi haurà tallers, esports, jocs i moltes coses més per a passar-ho d’allò més bé. Segons ha explicat la regidora de Joventut, Leticia Piquer, «com cada any, donem este servei en les diferents èpoques de vacances dels més menuts, per tal que ells aprofiten el seu temps lliure amb activitats educatives i els seus pares, mares i familiars puguen conciliar la vida familiar i laboral».

 

L’horari general de realització de les activitats serà de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i les inscripcions poden ser per a una quinzena o per a tot el mes: la primera quinzena, del 4 al 15 de juliol, la segona quinzena del 18 al 29 de juliol, o per a tot el mes, del 4 al 29 de juliol.

 

A més, de manera opcional, es realitzarà escola matinera, de 8 a 9 h, sempre que hi haja un mínim d’inscripcions.

 

Els preus públics per a l’assistència a l’Escola d’Estiu 2022 són:

 

-PREU PER XIQUET/A PER QUINZENA

(del 4 al 15 de juliol o del 18 al 29 de juliol):

 

Primer fill/a inscrit/a………………….…………………….          60 €

Segon fill/a inscrit/a ……………………………….……….         55 €

Famílies nombroses/monoparentals, cada fill/a…….          50 €

 

-PREU PER XIQUET/A TOT EL MES

(del 4 al 29 de juliol):

 

Primer fill/a inscrit/a………………….…………………….          95 €

Segon fill/a inscrit/a……………………………….……….          85 €

Famílies nombroses/monoparentals, cada fill/a…….          70 €

 

 

 

 

La documentació que cal aportar: fitxa d’inscripció; DNI del pare/mare/tutor; fotocòpia de la targeta sanitària de l’inscrit/a; una fotografia format carnet de l’inscrit/a, llibre de família o DNI dels menors i títol de família nombrosa/monoparental (si n’és el cas).

 

Podeu descarregar-vos la fitxa d’inscripció en el web municipal, www.alzira.es, fent clic a  «SOL·LICITUDS PDF».

 

Per a més informació, podeu telefonar al 661 525 106 o enviar un whatsapp al 627 382 445.