Alzira pendent d’Iberdrola per rependre les obres del Canal Interceptor

0
104

L’Ajuntament d’Alzira negocia amb Iberdrola la retirada d’una torre de llum que impedix la continuitat de la construcció del canal Interceptor destinat a recollir les aigües pluvials dels barrancs Estrella, Fosc, Gracia Maria i Arena.

També afecta a les obres la conducció de gas que passa per les rodalies del barranc Fosc, tot i que segons fonts municipals «és més urgent canviar d’ubicació la torre d’Iberdrola».

Esta problemàtica ha paralitzat les obres durant les últimes setmanes, fet que podria endarrerir la posta en marxa del canal que és molt important per evitar les inundacions en els barris de l’Alquenència, Venècia i Nova Alzira.

El canal Interceptor que té una llargària d’unts 760 metres connectarà amb el de les Basses en la rotonda de la gasolinera de la CV-50. Les aigües pluvials dels dos canals culminen en el barranc de la Casella, per aixó el consistori apremia a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i al Govern Central a ampliar-lo per tal que puga absorbir el cabal durant els episodis de fortes pluges.