Una afició de Primera

0
1026
Els espectador celebrant un gol de l’Alzitra FS davant l’Antequera al Palau

L’equip de l’Alzira FS es troba lluitant estos dies per ser de Primera Divisió davant l’UMA Antequera en la primera eliminatòria pels play off d’ascens. Esta vesprada es disputa a la ciutat malaguenya l’encontre de tornada després que en el d’anada guanyaren els de Braulio Correal per 3 gols a 2. La segona i última eliminatòria la disputarien, cas de no perdre hui, davant el guanyador de l’encontre entre el Peñíscola i l’At Benavente.

Però qui no necessita cap altre examen ni play off per ser de Primera és l’afició alzirenya que ho ha demostrat de sobra durant els anys de militància en la segona divisió de la LNFS. La revàlida l’aprovaren, amb sobresalient, els aficionats el passat dissabte al Palau d’Esports amb el seus exquisit comportament.

Primer, amb una càlida rebuda als jugadors de l’Antequera aplaudint-los quan feien la seua entrada al Palau en baixar de l’autobús i també quan el conjunt local va fer el corredor d’honor als campions de la Copa del Rei. Llògicament fou molt més sorollosa l’acollida al bus del Family Cash mostrant la gran comunió existent entre els jugadors i els aficionats.

Durant el partit va ser decissiva la seua empenta perquè l’Alzira FS remuntara un marcador advers, però sense faltar mai el respecte a l’equip visitant. Els seus jugadors, tot i perdre, saludaren als aficionats locals al final del partit com a reconeiximent a una afició modèlica que ja fa temps milita en la màxima categoria del futbol sala nacional.

A bon segur que el centenar d’aficionats desplaçats a Antequera sabran deixar esta vesprada ben alt el pavelló alzireny al Fernando Argüelles, tant si el seu equip supera l’eliminatòria com si cau eliminat.

Sens dubte que a l’ascens a Primera de l’afició alzirenya, ha contribuït en bona mesura la directiva que presidix Vicent Fontana, com l’equip que dirigix el cavaller de les canxes, Braulio Correal.

Riberaexpress