L’Alzira FS cau amb tots els honors a 20″ del final en Antequera (5-3)

0
248
L’afició alzirenya demostrant una vegada més que és de Primera

No ha pogut ser, l’Alzira FS ha lluitat fins l’últim moment per superar la primera eliminatòria d’ascens a la Primera Divisió però l’UMA Antequera anotava el cinqué gol a 20″ del final evitant que es disputara la pròrroga després que el conjunt alzireny guanyara al Palau per 3 a 2.

Arrancaren forts els locals anotant la segua figura Burrito en el primer minut de joc, però Jaime Peiró ficava les tables en el minut 9. Llàstima que a pocs segons del descans Miguel anotara el segon d’un fort xut a l’escaire de Porky. Cal dir que els malaguanys estabellaren tres balons als pals en este periode.

En la segon part colpejaren primer els andalusos anotant David el 3-1 en el 29 i dos minuts després Dani Ramos feia el quart. Però els de Braulio Correal animats per un centenar de seguidors no perderen la cara al partit i així Peloncha estavellava un potent xut en el travesser en el 32, encara que Gon Castejón, uns segons després, donava esperances als de la Ribera fent el segon. Es més Rafa Ara anotà el tercer a poc més d’un minut per al final deixant el marcador en un apretat 4-3 que obligava a disputar la pròrroga.

Llàstima que jugant de 5 l’UMA Antequera anotà, mitjançant Cobarro, el cinqué i definitiu deixant eliminat a l’Alzira FS després d’una temporada per emmarcar. El conjunt malagueny disputarà  la segona i definitiva eliminatòria contra l’At Benavente que ha derrotat 2-3 al Penyíscola.