Un centenar d’aficionats donaran suport a l’Alzira FS en Antequera

0
330

 

Laficionat alzireny amb un dels seus treballs artístics de suport a l’equip en el Palau

Prop d’un centenar d’aficionats, 50 viatgen en autobús i la resta en vehicles particulars per donar suport demà a l’Alzira FS en el partit de tornada del play off per l’ascens a primera divisió que es disputarà al pavelló Fernando Argüelles d’Antequera. Cal recordar que en el partit d’anada els de Braulio Correal s’imposaren als campions de la Copa del Rei de Tete per 3 gols a 2 en un emocionant i trepidant encontre disputat al Palau d’Esports davant prop de 2.500 espectadors.

Un del centenar de seguidors que acompanyaran a l’equip és Rafa Ara..nda, un artista amater alzireny que en els últims temps ha fet més de 25 cartells i pancartes de suport al Family Cash Alzira. Rafa, que no es perd cap partit al Palau, viatjarà demà carregat amb un bombo, un megàfon, dos banderes i com no una nova pancarta de suport feta esta mateixa setmana amb motiu de la disputa de la promoció d’ascens a terres andaluses. «Més no puc fer» diu amb la seua característica ironia, «està complicat pero anem amb molta il.lusió», afegix a Riberaexpress, després de recordar que «no havia vist mai tan ple el Palau el dissabte passat i amb la gent tan bolcada amb l’equip».

Es consciente que en Antequera estaran en minoria, però com reça l’slogan del Liverpool els jugadors «no estaran sols» per afrontar un encontre decissiu en que l’Alzira FS es classificarà per a la segon ronda del play off cas de no perdre.

Els precedents estan de part del conjunt de la Ribera que esta temporada no ha perdut cap dels tres encontres disputats davant l’UMA Antequera; dos victòries al Palau, un en lliga i altre en promoció i un empat a 3 en la ciutat malaguenya que li serviria per guanyar l’eliminatòria.

Els mitjans de comunicació malaguenys respecten molt al Family i destaquen la seua ordenada defensa i els seus extraordinaris porters, Porky i Nacho Serra, que quallaren dos actuacions brutals el passat dissabte.