Les associacions veïnals d’Alzira qualifiquen d’acord «històric» la unanimitat de la corporació sobre el Casella

0
237

La Federació d’associacions de veïns d’Alzira felicita als alzirencs per la decisió unànim que la Corporació municipal adoptà el dimecres en sessió plenària al reclamar una partida de 26 milions d’euros en els pròxims pressupostos generals de l’Estat per ampliar el barranc de la Casella.

El consens assolit pels representants de la ciutadania, és un acord històric que deixa enrere mesos de sorpreses, divergències i propostes.

Han hagut de passar tres anys d’aquell debat on dels candidats a l’alcaldia escoltaren com el tècnic Xavier Machí, condicionava la inundabilitat de Les Basses a l’ampliació del barranc de La Casella. (recomanem escoltar-ho a http://www.ivoox.com/35642000)

Malgrat que la càtedra d’hidràulica de la Universitat Politècnica presentà l’estudi encomanat per l’ajuntament «es necesario demoler el actual puente de la carretera de Xàtiva y substituir por uno de mayor luz, sin pilas intermedias» han passat llargs mesos de confusió i desorientació política ‘‘se manifestó partidario de evitar en lo posible tener que construir un puente nuevo en la CV-41’’ ‘‘l’opció més viable i econòmica és ampliar el pont de Xàtiva sense una nova rotonda’’ ‘‘rechazan la propuesta de eliminar el puente de Xàtiva’’. Declaracions que queden enrere amb l’acord unànime que la FaavvAlzira aplaudeix i agraeix a la Corporació amb el convenciment que endavant sols hi haurà un missatge, un objectiu, sense importar quina veu el pronuncie. Independentment del partir al que pertanya.

  • Ampliar el barranc de La Casella des de la tancà de Sant Antoni fins al Xúquer.
  • Remodelació de l’enllaç de la CV-50 amb la CV-41 a nivell de la cota 21 mts per a disposar de l’espai de l’actual mota de protecció.
  • Regeneració dels terrenys del frustrat centre comercial, que ja actua com a tanque de tempestes, adequant-los com a parc urbà.

 

Malgrat que iniciem any electoral, no hi haurà discrepàncies, no hi hauran diferències, no hi haurà recel en que passarà després de les eleccions, mane qui mane, la veu d’Alzira, és clara. Tots a una veu defensant les propostes dels tècnics.