El canvi del sostre del Fontana Mogort d’Alzira avança a bon ritme

0
150

 

S’han iniciat les obres del sostre del pavelló Fontana Mogort. Després de les dificultats que ha tingut la licitació d’esta obra, ara avança a bon ritme. El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha visitat l’obra junt amb l’arquitecte municipal i els responsables de l’empresa per veure de primera mà com van transcorrent els treballs d’esta instal·lació esportiva.

L’obra projectada consisteix principalment en el desmuntatge i demolició dels elements que formen la coberta del pavelló esportiu. Una coberta típica de naus industrials amb secció en forma de dent de serra amb peto perimetral. S’ha procedit al desmuntatge de les instal·lacions de plaques solars entre altres, així com la demolició de la impermeabilització i alçament de les cintres.

Acabada la fase de retirada del sostre i ferralla, s’executaran les sabates de reforç de la nova estructura metàl·lica de la coberta, per a posteriorment consolidar la nova estructura metàl·lica. Després d’aplicar la pintura de protecció contra el foc, es disposarà de la nova cobertura a base de panells així com les seues rematades.

Finalitzada la coberta es procedirà al revestiment existent de la façana en l’exterior i a obres d’acabats interiors com la renovació de paviments, senyalització de les pistes esportives, pintures, il·luminació, falsos sostres i instal·lació d’equipament esportiu.

Paciència dels usuaris

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “segons les reunions que es van mantenint amb l’empresa encarregada de l’obra ens asseguren que els terminis d’execució es compliran i més prompte que tard Alzira tornarà a disposar d’esta instal·lació esportiva”. L’edil també ha volgut destacar “la paciència dels esportistes i usuaris d’este pavelló que s’han vist obligats a reestructurar els seus entrenaments i la seua activitat física, especialment els de pista coberta. Són molts els clubs que necessiten d’una manera imperiosa esta instal·lació i per això volem demanar disculpes a tots estos esportistes pels contratemps que han provocat la demora de l’adequació del Fontana Mogort”.