El pou de la Sagrada Família ja rep aigua de la xarxa general d’Alzira

0
223

L’Ajuntament d’Alzira firma amb la Cooperativa de la Sagrada Família la recepció del pou

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, ha aconseguit que el barri de la Sagrada Família tinga una aigua de qualitat en l’aixeta, lliure de nitrats i completament apta per al consum humà. Es fa així un nou pas per tal d’acostar este servici a tota la població. L’Ajuntament ha aplegat a un acord amb els responsables del pou de la barriada de la Sagrada Família perquè els usuaris d’este pou passen a rebre aigua de la xarxa general com ho fa la resta de barriades.

Amb esta signatura les instal·lacions i infraestructures de proveïment que donen subministrament al barri han estat recepcionades per l’Ajuntament, cosa que possibilitarà que Alzira, en la seua totalitat, estiga connectada a la xarxa d’aigua potable gestiona per l’empresa encarregada del subministrament en la ciutat Aigües de València. Ben aviat es procedirà a la connexió a la xarxa municipal.

Acord beneficiós

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat que “Hui culmina este procés que este govern progressista va iniciar l’any 2015 i que permetrà que tots els azirenys tinguen aigua de qualitat. En estos anys de govern de coalició s’ha avançat i hem fet possible tot el que no es va dur a termini al llarg d’anys en un tema tan sensible com que els ciutadans puguen gaudir en les seues llars d’aigua de qualitat i completament apta per al seu consum”. L’edil ha afegit:”Vull agrair als socis de la cooperativa de la Sagrada Família la seua predisposició i col·laboració per millorar este servei a esta entranyable barriada“.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, també ha volgut mostrar el seu agraïment: ”és important destacar la bona voluntat de la Cooperativa Sagrada Família per haver-hi arribat a este acord que beneficia a la nostra ciutat”.