Alzira demana al Govern per unanimitat 26 milions per ampliar el Casella

0
182

Els diferentes grups polítics municipals de la Corporació d’Alzira han demanat al Govern central, en el ple d’esta vesprada, que incloga una partida de 26 milions d’euros en els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per ampliar el barranc de la Casella. La inversió aniria destinada concretament a fer un enllaça elevat de les carreteres CV-41 i CV-50, a ampliar el barranc des de la tanca de Sant Antoni i a regenerar l’àrea prevista per a l’antic centre comercial Vilella i convertir-la en un tanc de tempesta.

La moció, aprovada per unanimitat, ha estat defensada pel portaveu de la Federació d’associacions de veïnss, Salvador Pérez, qui ha destacat que els representants veïnals «defensem les posicions dels tècnics» que inclouen l’enderrocament del pont de Xàtiva segons l’informe que encarregà la CHX a l’empresa especialitzada Typsa.

La Federació d’associacions de veïns d’Alzira, considera que el poble d’Alzira «necessita» de la implicació dels seus regidors per tal que pressionen als seus partits «per a que voten favorablement la inclusió de la  partida finalista de 26 milions d’euros que els tècnics han estimat necessaris per l’ampliació del barranc de La Casella».