Braulio Correal (Alzira FS): «L’Antequera és favorit, nosaltres tenim molt a guanyar i poc a perdre»

0
275

Encontre històric el d’esta vesprada al Palau Municipal d’Esports que acollirà l’anada de la promoció d’ascens a 1ª Dvisió entre l’Alzira FS i l’UMA Antequera a partir de les 18:30h amb una espectacular pista instal.lada per la Federació Espanyola, la mateixa sobre la qjue es disputà, recentment, a Jaén la final de la Copa del Rei de Futsal.

El conjunt malagueny, es proclamà el passat diumenge, contra tot pronóstic, campió de la Copa del Rei al derrotar a dos equips de la primera divisió; l’Industrias Santa Coloma en la semifinal i el Viña Albali Valdepeñas en la final (3-2).

El tècnic alzireny, Braulio Correal, ho té ben clar «ells son els favorits, però no sempre guanya el favorit, nosaltres tenim molt a guanyar i poc a perdre, cal disfrutar i competir».

Per la seua part el president del Family Cash Alzira, Vicent Fontana, és molt rotund; «l’objectiu de la temporada està complit, cal intentar guanyar, primer el partit a casa i el que tinga que vindre ja vindrà, hem de tindre en compte que ens enfrontem al campió de la Copa del Rei«.

Cal recordar que l’Alzira FS no ha perdut este temporada davant els antequerans; en el Palau guanyaren els riberencs per 4 gols a 3 en la primera volta i en la segona empataren a 3 en la ciutat malaguenya (41.348 ha) que compta amb un nombre semblant d’habitants al de la capita de la Ribera (44.865 ha).

Fontana confia en batre hui el rècord d’assistència al Palau que va quedar establert fa dos setmanes contra el Ciutat de Móstoles en l’últim partit de lliga i que fregà els 1.800 espectadors.