Les màximes arribaran als 35º a l’interior de la comarca

0
86

Es confirmen les previsions i durant el cap de setmana arribarà una massa d’aire molt càlid que farà pujar les temperatures, especialment a l’interior. A la costa no pujaran tant per efecte de les brises. Però, de moment, durant la jornada de dijous les màximes baixaran lleugerament a les comarques centrals. La majoria dels valors oscil·laran entre els 25 ºC i els 30 ºC arreu del territori, puntualment per damunt a l’interior sud. A part del lleuger descens tèrmic, com a novetat augmentarà la humitat i es formaran núvols baixos i bancs de boira al litoral central i nord i també al Baix Segura. Els núvols s’aniran esvaint al llarg del dia però sense desaparéixer del tot, especialment al golf de València. El vent bufarà de gregal moderat a la costa d’Alacant.

Durant la matinada de divendres es tornaran a formar núvols baixos al golf de València i algunes boires a les comarques centrals, que s’esvairan al llarg del matí. Dia de sol, amb l’arribada de núvols alts de vesprada. Les temperatures es mantindran sense grans canvis i el vent bufarà de gregal moderat al litoral sud.

I com déiem, el cap de setmana es presenta més càlid i amb l’arribada de calitja. Dissabte ja s’esperen màximes de 30 ºC a 35 ºC a l’interior central i sud, valors que diumenge continuaran pujant. Seran dies de sol, amb alguns núvols alts, que seran més abundants la vesprada de diumenge.

À PUNT

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />