Comencen les obres que milloraran els accessos del nord d’Alzira

0
431
Este vial ara de direcció única serà desdoblat i connectat directament amb la carretera del pont Groc

El desdoblament permetrà connectar el trànsit de l’àrea comercial de la Ctra d’Albalat directament amb el Pont de Mc Donald

Reduirà l’intens trànsit que ara circula per la rotonda de les Fulles 

Les obres que s’executaran durant un periode de tres mesos estaran culminades a finals de l’estiu

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat ja les obres destinades a millorar els accessos a l’àrea comercial de la carretera d’Albalat que foren adjudicades a primers d’any a l’empresa Grup Bertolin per un import total de 332.000 euros corresponent a una subvenció del Pla d’Inversions de la Diputació.

Els treballs consistixen en que l’actual vial, nomenat Entre Naranjos, que partix de la rotonda de les Fulles en direcció a l’estadi Lluís Suñer, siga de doble sentit, perquè connecte la nova rotonda a l’entrada de Carrefour, en l’Avinguda de la Dignitat Humana, directament amb el pont de Mc Donalds i la carretera CV-43 per tal d’evitar als vehicles el coll de botella que suposa la redona de les Fulles.

L’Ajuntament va remodelar, recentment, la intersecció que dona entrada al centre comercial Carrefour, convertint-la en una rotonda amb una inversió, procedent de l’IVACE, de 200.000 euros.

D’esta forma el trànsit procedent del polígon de la carretera d’Albalat i de l’àrea comercial disposarà d’una nova eixida cap a Algemesí i la Variant de Guadassuar a partir de la nova rotonda. Els conductors que circulen per la Ctra d’Albalat podran arribar a la rotonda de Carrefour mitjançant l’avinguda dels Esports (on es troben diversos concesionaris automobilístics) i allí girar la dreta, a l’altura del restaurant Foster Hollywood, per connectar amb el vial que està sent desdoblat i abastar així directament l’accés al pont Groc o de Mc Donald.

La regidora d’Urbanisme, Sara Garés, ha ressaltat en més d’una ocasió que estes obres «eliminaran en gran mesura l’embotellament de trànsit en la rotonda de les Fulles on confluixen els vehicles procedents de la ctra d’Albalat, del centre comercial Carrefour i de l’Hospital de la Ribera, donat que bona part del tràfic podrà dirigir-se directament al pont».

L’empresa Grup Bertolin disposa d’un termini de tres mesos per culminar la millora dels accessos a l’àrea comercial i industrial de la carretera d’Albalat.