Xúquer Viu convoca una concentració a Antella contra la venda d’aigua a Almeria

0
60
  • EL XÚQUER NO ES VEN. No al Transvasament del Xúquer cap Almeria. Dissabte 21 a les 12:00 concentració a Antella. Es prega màxima difusió.

    Amics i amigues del Xúquer. Volen posar en marxa un nou transvasament. Aquesta vegada del Xúquer cap a Almeria. Una maniobra que tracta de lucrar-se amb un bé públic, com és l’aigua, que és de tots i totes.
    Es portarien 10 hm3 anuals, cap Almanzora a la província d’Almeria. Els directius de la Sèquia Reial pensen obtindre amb aquesta venda d’aigua 3 milions d’euros anuals. En 5 anys s’obtindrien 15 milions. Les cessions temporals comencen per a un any i acaben per a tota la vida. Mentre, aquesta aigua no servirà per a regar els nostres camps, ni anirà a l’Albufera, ni servirà per augmentar el cabal del nostre Xúquer, ja que es transvasarà des d’Alarcón a 300 km de la desembocadura. Ja n’hi ha prou!
    Per això vos convoquem el dissabte 21 a les 12:00 a on naix la Sèquia Reial, a l’Assut d’Antella.

    Hem de manifestar el nostre rebuig a aquesta venda d’aigua del nostre riu i que la nostra veu arribe a totes les instàncies. PER UN XÚQUER VIU! EL XÚQUER NO ES VEN!