El Palau d’Esports lluirà el nom d’Alzira per donar la benvinguda als visitants

0
440

El mural Alzira Viva ocuparà la gran paret exterior del Palau Municipal d’Esports que està netejant i pintant estos dies els treballadors municipals.

La regidoria de Cultura ha seleccionat el disseny realitzat pel professorat de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i que serà pintat per Javier M. El nom d’Alzira «apareixerà destacat sobre un fons colorista de flors, arbres, fruits i aigua del Xúquer», a més de l’escut de la ciutat i el logo de la capitalitat cultural, segons el responsable d’esta àrea municipal, Alfred Aranda.

Estos treballs «milloraran l’estètica de l’edifici al temps que donaran la benvinguda als visitants de la ciutat» al ser mot visible des de la carretera CV-50 en un dels principals accessos de la ciutat ha afegit Aranda.

També es netejarà i pintarà la paret lateral del Palau Municipal d’Esports.