L’Alzira FS i l’Ajuntament subvencionen el viatge a Antequera

0
73
Vicent Fontana, Diego Gómez i Fernando Pascual hui durant la presentació del cartell

El club es farà càrrec de les entrades, mentre que el consistori subvencionarà el 50% del desplaçament 

 

 

El Family Cash Alzira continuarà escrivint història dissabte que ve 21 amb la disputa del Play Off d’ascens a Primera Divisió al Palau. A més, amb un nou al·licient, jugar-lo contra el vigent campió de la Copa del Rei. No obstant això, l’atractiu de la jornada no es limita al partit, que també, sinó a una sèrie d’activitats prèvies que està organitzant el club per a crear un ambient festiu en els limítrofs del Palau.

 

El club, a través del seu president, Vicente Fontana, ha donat a conéixer aquestes iniciatives en roda de premsa, al costat del regidor d’Esports, Fernando Pascual, i a l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, a la sala de mitjans del consistori, els qui han presentat, a més, l’acord per a noliejar dos primers autocars amb destinació Antequera, on el Family jugarà la volta de l’eliminatòria el dissabte 28.

 

Rumb a Antequera: viatge més accés al partit per 20 euros

 

Així doncs, per un ajustat preu de 20 euros, l’afició podrà desplaçar-se fins a terres andaluses per a veure el desenllaç de les semifinals de la promoció d’ascens a la màxima categoria del futbol sala nacional. El consistori subvencionarà el desplaçament, mentre que el club, per altra banda, es farà càrrec de les entrades de tots els aficionats que viatgen amb els autocars programats.

 

No seria la primera vegada que el club viatja acompanyat lluny de les fronteres valencianes. L’any de Segona B, amb la lliga en joc en l’última jornada, el conjunt alzireny va comptar amb el suport de més de 30 aficionats en el seu viatge a Tolosa, d’on finalment va sortir com a campió de lliga. Els més de 1400 quilòmetres que van recórrer aquesta trentena d’aficionats va servir per a festejar un títol històric de la categoria de ‘Bronze’.