Alzira resol la travessa de l’Anell Verd en el pont de Xàtiva

0
690
El regidor de Medi Ambient Pep Carreres visità la pasada setmana les obres

L’Ajuntament d’Alzira ha resolt estos dies el coll de botella que patia l’Anell Verd a l’hora de travessar la carretera CV-41 a l’altura del pont de Xàtiva, aprofitant dos illetes i pintant un pas de zebra que faciliten el pas de ciclistes i vianants davant l’intensitat de vehicles que ciculen per este accés d’Alzira.

El regidor de medi Ambient, Pep Carreres, ha destacat que amb esta intervenció «els nombrosos usuaris de l’Anell Verd guanyen en seguretat».

El Ministeri de Transició Ecològica està fent algunes millores en este tram de l’Anell que discorreix, tot just, junt al barranc de la Casella, com arreglant i ampliant la senda a més d’instal.lar tanques de fusta que donen més seguretat als nombrosos usuaris.

Des de Riberaexpress encoratjarem, a algun temps a la regidoria de Medi Ambient que habilitara la travessia de la carretera CV-41 entre Alzira i Carcaixent per tal de poder travessar-la per ciclistes i vianants bé en direcció a la Ruta del Colesterol, bé pel malecó cap el Mirador del Xúquer, qüestió que s’ha fet efectiva esta setmana.