La UD Alzira tanca la temporada amb una victòria que certifica el descens de l’At Levante

0
295

L’Alzira ha culminat hui una més que notable temporada en la nova categoria 2ª RFEF al derrotar, a domicili, a l’At Levante per 1 gol a 2, tot i quedar-se amb 10 jugadors durant tota la segona part. Al descans s’arribà amb este resultat.

S’avançaren els blaugranes de la Ribera en el minut 17 mitjançant un gol del davanter argentí Coscia. Anotà el segon el seu company de davantera Chema Moreno en el 42 i dos minuts després Mario R. retallava distàncies per al filial granota. En els últims instants d’esta primera part Coscia va vore la segona targeta groga i deixà als alzirenys amb 10 jugadors per afrontar el segon temps.

Els llevantinistes acorralaren durant tot la segona part als alumnes de Dani Ponz que es defensaren de manera molt ordenada i eficaç arribant al final de l’encontre amb una nova victòria. Lamentablement la derrota llevantinista certifica el seu descens a la 3ª tercera divisió.

Amb este trionf la UD Alzira acaba en el sèptim lloc de la classificació amb 51 punts, a només 5 dels llocs de play off, amb 42 gols a favor i 36 en contra, l’any del seu centenari.

Alineacions:

At. Levante: Cuñat, Diana, Giorgi, Arasa (Edgar, 57’), R. Alcaina, Toni Herrero (Joan Pulpón, 59’), Mario R. Jorge Padilla, Benítez (Álex Cerdá, 86’), C. Giménez i Marc Pubill (Joseda, 46’).

UD Alzira: Pawel, J. Soler, Lado (Carlos Pérez, 89’), Belizón (Sergio Bono, 53’), David López, Marenyà (Martín Lapeña, 79’), Selfa (Sesé, 79’), Chema Moreno (Germán, 89’), Coscia, Estacio i Juanma.