Mor un xiquet a Algemesí al caure des d’un quart pis

0
712

Un xiquet de dotze anys ha mort este dijous a causa de les greus ferides que va patir en precipitar-se des de la quarta planta d’una finca situada en Algemesí, segons ha confirmat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El menor d’origen marroquí ha mort a l’Hospital La Fe on va ser traslladat amb caràcter d’urgència després de mobilitzar-se un equip de SAMU i un altre de SVB, així com un metge d’atenció primària al lloc del succés.

El jove s’hauria precipitat de manera accidental en ensorrar-se la teulada de uralita i colar-se per un forat fins a impactar amb el sòl d’un pati interior d’aquest edifici d’Algemesí.

En una primera observació, els professionals sanitaris van aconseguir estabilitzar-ho, però les greus lesions que va patir han certificat la seua mort en el matí d’aquest dijous. La mort ha tingut un fort impacte entre els alumnes del col.le públic Ribalta on estudiava el menor.

El Grup de la Policia Judicial de la Policia Nacional d’Alzira s’ha fet càrrec de les investigacions per tal d’aclarir les causes del mortal accident.