Tres mencions especials per a la Junta Local Contra el Càncer d’Alzira

0
122

La Junta Associada Provincial de l’AECC atorga a la Junta Local d’Alzira tres mencions especials

 

La Junta Local Contra el Càncer d’Alzira organitza la seua tradicional col·lecta.

 

La Junta Local Contra el Càncer d’Alzira ha estat reconeguda amb tres mencions especials a la 60 Assemblea General Ordinària  de la Junta Associada Provincial de València, celebrada el passat cap de setmana al Palau de Congressos de València.

 

La primera menció fa referència a l’increment d’11.937,04 € en relació amb els resultats econòmics obtinguts en la campanya anterior, recaptant un total de 65.375,59 € en la campanya 2021.

 

Este increment ens porta a la segona menció, donat que el total de 65.375,59 € recaptat en la campanya 2021 suposa la major recaptació de La Ribera Alta.

 

La tercera menció ve referida al fet que hi ha obtingut una recaptació en les seues activitats de 32.046,09 € durant la campanya 2021, per la qual cosa la Junta d’Alzira ocupa el tercer lloc de la província de València.

 

Per últim, recordar que hui dimecres, la Junta Local contra el Càncer d’Alzira ha organitzat la seua col·lecta amb 11 taules repartides per tota la ciutat als llocs habituals. Hui ha començat la col·lecta amb la taula de l’Hospital de la Ribera on ha estat la seua gerent, Liliana Fuster, i diverses persones dels seus departaments. El divendres, dia 13, continuaran a Carrefour i Bricodepot a la vesprada i, el dissabte, dia 28, estaran al matí a la Barraca d’Aigües Vives.