Tricicle i Eugeni Alemany en l’Encontre de Teatre d’Alzira que arranca en maig

0
1319

Del 26 de maig al 4 de juny de 2022.

 Arriba l’Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira 2022. Enguany tenim novetats importants! El format tradicional de l’encontre i la data de realització s’adapten a les noves circumstàncies socials amb la realització en dues setmanes. La primera setmana “Amb bon humor” (del 26 al 28 de maig), amb espectacles de gran format al Gran Teatre i continuant amb les tradicionals Nits a la Fresca al Claustre de la Casa de la Cultura, i la segona setmana, amb espectacles  més alternatius amb format de teatre “A prop”, donant suport a noves i joves companyies de teatre.

 

A continuació, vos presentem els espectacles programats per a la primera setmana de l’encontre:

 

PART 1 “AMB BON HUMOR” – del 26 al 28 de maig de 2022

 

Dijous 26 de maig de 2022. Gran Teatre d’Alzira, a les 20.30 hores

EUGENI ALEMANY presenta

A NINGÚ QUE LI PASSE

A l’escenari: Eugeni Alemany i Zuleima Gonzáles. Autors i direcció: Eugeni Alemany i Yolanda Martínez.

 

En A ningú que li passe l’humorista valencià Eugeni Alemany i la seua amiga Zuleima Gonzáles compartixen, per fi, escenari.

Eugeni tenia un deute pendent amb el seu públic. Després d’haver analitzat humorísticament les mares valencianes, havia de fer la venjança. Per això, ha arribat el moment de parlar d’ells. Ha arribat el moment de clavar canya als homes valencians.

A Zuleima també li interessen els homes valencians, però no per a parlar d’ells precisament… Ai, mare, a ningú que li passe!!!

 

Comèdia en valencià per a públic adult.

Duració: 90 minuts.

Entrades: 10 i 8 €.

 

Divendres 27 de maig de 2022. Gran Teatre d’Alzira, a les 20.30 hores

TRICICLE presenta a

Carles Sans en PER FI SOL!

Actor: Carles Sans.

Guió: Carles Sans. Direcció: José Corbacho i Carles Sans.

 

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professio­nals i personals viscudes durant este període. Confessions tan sorprenents com que abans de convéncer els seus socis de formar una companyia es va interessar per les seues parelles (les parelles d’ells), o sobre com va aconseguir superar la seua última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

 

Comèdia apta per a tots els públics.

Duració: 95 minuts.

Entrades: 15 i 12 €.

 

Divendres 27 de maig de 2022. Claustre de la Casa de la Cultura d’Alzira, a les 23 hores

MÚSICA i HUMOR 100 % A CAPPELLA amb

MELOMANS – Se canta pero no se toca

Melomans són: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Pau Ferrer i Javi Reig.

Idea original: Melomans. Dirección escènica: Víctor Lucas.

 

Melomans torna amb un espectacle fresc, dinàmic i divertit. Quatre veus a cappella, amb l’humor com a vehicle, faran un repàs de cançons de hui, d’ahir i d’abans-d’ahir.

Se canta pero no se toca és el títol de l’àlbum que Melomans va publicar fa ja més de cinc anys. Des d’aleshores, la seua obstinació ha estat la de presentar-lo en directe i poder fer una gira… Però ha passat tant de temps, que els ha canviat fins i tot la veu. Presenten ara un repertori tan diferent que l’única cosa que queda d’aquell treball és el títol. Temes i arranjaments nous i sorprenents, sense més instruments que les seues veus, i amb molt d’humor per a tots els públics.

 

Comèdia musical en castellà apte per a tots els públics.

Duració: 75 minuts.

Entrada lliure fins a completar l’aforament.

 

Dissabte 28 de maig de 2022. Gran Teatre d’Alzira a les 20.30 hores

TRAMANT TEATRE presenta

ESCUCHAD NIÑAS

Text i direcció: Puri Fariza.

Actrius: Rosana Vidal, Elena Hernández, Pol Paul i Puri Fariza.

 

Esta és la divertida història d’un dia a una escola de monges, un matí d’aquella infantesa nostra, a partir de l’any 1975, infantesa que passava entre el temor a Déu i la ignorància d’una edat plena d’ingenuïtat. Ens hi veurem reflectits, veurem la infància d’una altra època, d’un altre segle, la nostra infància, on unes dones, que no eren ni mestres, donaven classes, i sense elles saber-ho, donaven pas a nous temps i noves ensenyances. Dones monges, dones  xiquetes, dones totes… O quasi.

Este és un viatge entranyable, jovial, però alhora crític, al record de la nostra educació i un viatge també per a noves generacions que no es creuran la meitat del que veuran i els semblarà tret d’una pel·lícula de ficció.

 

Comèdia en valencià per a públic jove i adult.

Duració: 65 minuts.

Entrades: 8 i 6 €.

 

Dissabte 28 de maig de 2022. Claustre de la Casa de la Cultura d’Alzira, a les 23 hores

UNAOVARIAS presenta

IAIA, TU TENS SEXE?

Intèrprets: Laura Bellés, Arantxa Lecumberri, María Martí i María Sorribes.

Idea original: María Martí. Creació i direcció col·lectiva: Unaovarias.

 

Les nostres mares i iaies ens han ensenyat moltes coses: com estendre bé la roba, com fer la truita més esponjosa, com agafar el son, etc. Però… I si ens hagueren parlat de sexualitat? Com van viure i viuen la seua sexualitat les nostres iaies i les nostres mares? Per què hui en dia se seguix sense parlar de la sexualitat en la tercera edat? Per què no parlem de sexe dins del nucli familiar? És real l’alliberament sexual de la dona actual? Mare, tu et masturbes?

Iaia, tu tens SEXE? Naix del pudor a preguntar. Les relacions amoroses, sexuals i familiars s’estan redefinint. Ja és hora de posar-les sobre la taula. Bon profit!

 

Comèdia en valencià per a públic jove i adult.

Duració: 60 minuts.

Entrada lliure fins a completar l’aforament.

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Venda d’entrades a partir del dimarts 10 de maig de 2022.

–         Taquilla del Gran Teatre: dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores.

–         Internet: www.notikumi.com (a partir de les 20.30 hores del dimarts 10 de maig de 2022).