El PP d’Alzira demana una comissió per unificar propostes contra les inundacions

0
99

El PP sol·licita una comissió per a conéixer i unificar propostes i acabar amb el problema de les inundacions

Des del PP hem defensat l’ampliació del barranc de la Casella així com la modificació del Barxeta sobre la base de facilitar l’evacuació d’aigües

El Partit Popular d’Alzira, ha presentat una moció per al pròxim ple en la qual sol·licita una comissió de seguiment de tots els partits amb representació municipal, en la qual s’arribe a un acord comú per a resoldre el problema del barranc de la Casella i les consegüents inundacions que es produeixen en la zona sobretot en època de pluges.
El mes d’abril passat, el diputat nacional popular, Vicente Betoret, va estar en el pont de Xátiva al costat d’una representació de la federació de veïns i els regidors del grup popular, on li van explicar el problema del cabal del barranc, Betoret es va comprometre a traslladar al congrés dels diputats una proposta unànime de totes les forces polítiques alzirenyes, per a aconseguir d’una vegada per sempre donar solució al problema de les inundacions.
Des de la primera fase de construcció del Canal dels bases i amb la decisió de l’equip de govern de construir la segona fase, els populars sempre hem sigut partidaris de focalitzar el problema de les inundacions en l’escanyament que pateix el barranc al seu pas pel pont de Xàtiva.

Aquesta situació ha sigut corroborada pels tècnics de la Universitat Politècnica de València pel que insistim en l’ampliació en aquest punt fins a la seua desembocadura al Xúquer, així mateix, hem fet constar la necessitat de modificació del barranc de Barxeta en la seua confluència amb el Casella ja que l’entroncament perpendicular dificulta la facilitat d’evacuació.
A partir d’ací, van començar a sorgir una sèrie de “Idees” com a tancs de tempesta, eliminació o modificació del pont etc. etc. que manquen de fonament tècnic i només han suscitat la preocupació dels veïns i negocis de materna.
Per això creiem que és el moment d’unir un sol criteri de totes les forces polítiques pel que hem sol·licitat a l’alcalde que cree una comissió de tots els partits amb representació municipal, fent-nos partícips de la informació de la qual disposen sobre les propostes d’actuació en el pont de *Xátiva i confluències amb les carreteres CV-50 i

CV-41 per a poder analitzar aquestes situacions i arribar a una conclusió conjuntament que siga la més adequada per a donar solució a aquest problema.

PP Alzira