La UD Alzira s’acomiada de la temporada al Suñer Picó amb victòria

0
151

La UD Alzira ha refrendat hui la seua excel.lent temporada en el seu últim partit de la temporada al Suñer Picó amb una treballada victòria davant l’At Pulpileño (1-0) que amb la derrota ha consumat el descens de categoria.

El conjunt de Dani Ponz ha dominat la pràctica totalitat de l’encontre i ha mostrat molta paciència en treballar les jugades per aproximar-se amb perill a l’àrea visitant. Tot i les nombroses ocasions el gol del triomf no ha arribat fins el minut 81 en el que un bon centre de Martin Lapeña l’ha rematat de cap l’argentí Coscia.

Jugadors i públic han celebrat al final de l’encontre la permanència en la nova 2ª RFEF, és sèptim amb 48 punts tot just l’any del centenari de l’entitat blaugrana. L’equip blaugrana tancarà la temporada el pròxim diumenge davant l’At Levante.

L’entitat ha anunciat hui que Javi Garcia Ripoll és el primer president de l’Associació d’Esfubtolistes de la UD Alzira.