El Palau porta en volandes a l’Alzira FS a la promoció d’ascens

0
267

Prop de 2.000 espectadors han rellançat a l’Alzira FS cap a la promoció d’ascens en un històric encontre en el que el conjunt local ha derrotat per 4 gols a 1 al FS Móstoles en una épica segona part després que al descans guanyara el conjunt madrileny per 0-1.

El Móstoles va ser el primer equip a avisar a la porteria rival amb una doble oportunitat d’Álex i, en el rebutg, d’Armando, però no van encertar en la definició. Tres minuts més tard, els mostolenyss van disposar d’una nova doble ocasió d’Álex i, posteriorment d’Hugo, que no van concretar. Els alzirenys van armar un ràpid contraatac en el qual Álex va evitar el primer gol del partit. En l’equador del primer temps, Armand va colpejar amb potència el cuir, que es va estavellar en la fusta, i Guille va caçar el rebutge per a inaugurar el marcador amb el 0-1.

En el minut 12, el porter visitant va protagonitzar una gran intervenció en un tir de Rafa Ara. En el minut 17, el porter madrileny va aparéixer de nou amb una doble parada crucial per a evitar l’empat. En l’última jugada del primer període, els col·legiats li van anul·lar un gol a Alzira per una falta sobre Guille.

Als dos minuts del segon temps, el golejador local Rafa Ara va culminar una bona acció ofensiva de l’equip alzireny i va retornar la igualada al marcador amb 1-1 un  gol molt celebrat per jugadors i espectadors perquè suposava l’inicia de la remuntada. El conjunt de Braulio Correal, que va jugadr per davall les seues possibilitats en el primer temps va eixir va eixir a per totes en este segon període, pressionant al Móstoles en tota la canxa i va generar bones oportunitats de gol per mediació de Gon Castejón i Pedro García en les quals no van estar afinats. Els jugadors de la capital de la Ribera estaven completament bolcats en atac, a la recerca d’un gol que els donara l’avantatge.

En el minut 32, els locals van executar una jugada des de l’estratègia que va propiciar el 2-1, obra de Gon Castejón, per a voltejar el lluminós davant el deliri del Palau que no deixava d’animar ni un segon al seu equip. En el minut 35, Álex va estar prop d’empatar però Nacho Serra va fer una parada estratosfèrica davant l’ovació dels espectadors i, en el contraatac, Rafa Ara va culminar una ràpida transició per a establir el 3-1 en l’electrònic i la tranquilitat a pun públic entregat. Faltant tres minuts per al terme del partit Gabri va culminar molt encertadament una acció local per a convertir el 4-1, sentenciar el últim partit de lliga i aconseguir el passaport per a la promoció d’ascens a la 1ª Divisió LNFS. El Family Cash Alzira, quart classificat disputarà el primer play off davant el UMA Antequera a doble partit, el primer en el Palau en 15 dies.

Els 2.000 espectadors es quedaren ovacionant al seus durant més d’un quart d’hora i els jugadors donaren la volta saludant i agraïnt la seua decissiva empenta cap a la important, complicada i decissiva victòria.

El tècnic Braulio Correal va ser mantejat pels seus alumnes, mentre l’alcalde Diego Gómez i el regidor d’Esports Fernando Pascual felicitaven a un president exultant d’alegria, Vicent Fontana, al propi entrenador i tots i cadascú dels jugadors.