Antella demana per unanimitat l’indult per al seu veí Pau Juan

0
456

La corporació municipal d’Antella ha aprovat, este dimecres, per unanimitat, una moció amb la que sol.licita «l’indult complet o, en el seu defecte, l’indult parcial» del seu veí Pau Juan, amb la finalitat que la seua condemna «siga inferior a 2 anys evitant així el seu ingrés en presó». Juan ha estat condemnat per l’Audiència de València, sentència ratificada pel TSJCV, a tres anys i sis mesos per un delicte de lesions, que ell assegura no va cometre.

El consistori reclama l’indult per «ser una persona plenament integrada en la nostra societat». A més de «ser una persona tranquila que no ha tingu mai cap problema de convivència». Fins i tot argumenten en la moció que Pau «té un caràcter afable i cortés, ja des de menut destacava per la forma de ser, per tindre un talant benèvol i generós».

L’Ajuntament d’Antella entén que «ja ha passat molt de temps, més de 6 anys, des de que ocorregueren els fets pels que ha sigut condemnat i és coneixidor que en tot este temps no ha tingut cap altercat amb ningú».

Els membres de la coporació entenen que Pau Juan «té reparat el dany amb el pagament de la responsabilitat civil».

Els veïns d’este municipi de la Ribera Alta han convocat, per al pròxim dissabte (17h), una concentració en la plaça del poble per reiterar el seu suport a Pau Juan així com la petició del seu indult.