Alzira separa residus amb una total de 1.750.000 quilos

0
69

Alzira es consciencia en la separació de residus en origen en el 2021 amb 1.750.000 quilos

 

Alzira, 4 de maig de 2022.- La ciutat d’Alzira va conscienciant-se cada vegada més de la importància de separar els residus i el fem en origen. Amb les últimes dades de l’any 2021 de l’arreplega de paper, cartó, d’envasos i vidre ascendeixen a un total de quasi 1.750.000 quilos.

El paper i cartó domèstics dipositat al contenidor blau ha ascendit als 544.435 quilos. D’altra banda el cartó comercial es veu incrementat en més d’un 40% que l’any 2020 i on es pot comprovar que els comerços van adherint-se al servei d’arreplega ofert per la regidoria de Serveis Urbans.

 

Pel que fa als envasos lleugers, els dipositats als contenidors grocs, s’han separat en origen fins als 456.560 quilos en l’últim any. I pel que fa al vidre s’ha arreplegat un total de 548.640 quilos en 2021.

 

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha destacat que «Alzira cada vegada més va prenent consciència de la importància de separar en origen. Estes dates posen de manifest que anem pel bon camí, encara que caldria que tota la ciutadania s’implicara per fer d’Alzira una ciutat més respectuosa amb el medi ambient i més sostenible». El regidor també ha afegit que «Des de la regidoria de Serveis Urbans seguirem treballant entre els veïns i veïnes de la nostra ciutat, i també seguir realitzant campanyes de sensibilització en matèria de sostenibilitat i respecte del medi ambient».