50 propostes oferix el VI Festival Nan@fest d’Alzira

0
331
L’alcalde Diego Gómez i el regidor de Cultura Alfred Aranda han presentat hui la VI edició del Festival
  • El parc de l’Alquenència acollirà el públic familiar que recupera la diversió cara a cara.

 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha presentat la sisena edició del Nan@fest, que tindrà lloc el dissabte 7 de maig al parc de l’Alquenència, de 10.30 a 20 h, i que reunirà milers de visitants.

 

«El Nan@fest d’enguany és una gran festa de retrobada amb els xiquets i les xiquetes, que podran gaudir d’unes 50 d’activitats lúdiques, divertides i participatives, totes elles gratuïtes. Amb motiu del nomenament d’Alzira com a Capital Cultural Valenciana 2022, i quasi superada  la pandèmia de la COVID-19, hem ampliat el nombre de tallers, jocs i actuacions de gran qualitat. Cal destacar la presència d’artistes locals, associacions culturals, editorials i llibreries, així com dels bombers, protecció civil i policia municipal. Un festival necessari per a recuperar l’alegria, la diversió i la normalitat», ha informat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

 

Al programa es detalla cada activitat, horari i ubicació. En el punt d’informació es podrà adquirir una samarreta del Nan@fest, una motxilla (gorra, botelleta d’aigua, set d’escriptura, conte i carasseta de Dril) i el tauler amb el Joc de Dril i el Tres en Ratlla del Reciclatge. També s’obsequiarà amb un gelat cada xiquet o xiqueta, gentilesa d’ICFC.

 

Les activitats estan distribuïdes en diferents espais: el Nanobiblio, el campament indi, multiaventura, espai crea (12 tallers), zona menuda, fira del llibre, contacontes, zona Food Trucks, nan@relax, nan@picnic, jocs populars, paradetes de fira i zona d’educació viària.

 

Comptarem amb les animacions d’Scura Produccions, Pupetes i la mascota Dril. Al fotoreclam del Serval es poden fer fotos divertides i agafar adhesius que parlen en valencià.

 

Als escenaris tindran lloc els concerts de Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics, La Factoria de Sons amb Aitana Ferrer i el grup Canta Canalla.

 

Altres activitats musicals són: classes de Zumba Kids a càrrec de Lorena Carrión, Banda Jove de la SMA, batucada a càrrec de Raízes Escola de samba-reggae, Espai de Rock i mostra de danses a càrrec del Grup de Danses d’Alzira.

 

«L’Ajuntament d’Alzira continua facilitant l’accés a la cultura i a la diversió a tots els ciutadans i un exemple n’és el Nan@fest. Este prestigiós festival de música per la família està més que consolidat i atrau gent de la comarca. Enguany hi ha moltes ganes de jugar, d’experimentar, de crear, de cantar i ballar i de fer amics. Podrem compartir vivències que han estat restringides durant la pandèmia. Continuem potenciant els hàbits saludables, el respecte al medi ambient i a les persones, la tolerància, les arts i tot allò que ens identifica com a poble valencià», ha declarat l’alcalde,  Diego Gómez.