Demanen l’indult per a un jove d’Antella condemnat «equivocadament» a 3,5 anys de presó

0
1557

La família del jove d’Antella Pau Juan ha iniciat la petició d’indult amb una iniciativa en change.org, després de ser condemnat per l’Audiència Provincial de València a 3 anys i mig de presó per un delicte de lesions.

Un delicte que assegura sa mare Paula «no va cometre» i que el vertader agressor «ha confessat la seua culpabilitat» a més de comptar amb «diversos testimonis que així ho corroboren». De manera «incomprensible no han donat credibilitat a l’autoinculpació» realitzada per altre jove d’Antella, aixó sí després la sentència.

Els fets es remonten a la setmana fallera de l’any 2016; varios joves d’Antella es desplaçaren a València i després la mascletà recalaren en un pub, allí en els servicis es barallaren un jove d’Alberic que propinà una cabotada a altre d’Antella que replicà colpejant-li la cella amb una copa. El denunciant necessità de nombrosos punts de sutura, després que caiguera desmaiat al eixir al carrer. L’agressor va ser diagnosticat al dia següent d’un traumatisme cranonecefàlic i d’n tall en la mà dreta a l’Hospital d’Aigües Vives, que va fer el corresponent part de lesions.

Mentre Pau s’adonà del que havia passat al trobar-se a l’exterior del pub amb els seus amics. Però l’agredit l’acusà a ell de forma «incomprensible» per a la família al vore,l en una foto pel facebook, junt a un amic, que el denunciant sí coneixia, encara que «no coneixia de res a Pau» segons la família.

Pau, ara amb 32 anys, porta una vida ordenada i normal, té un treball estable, és comercial en un concessionari de la Ford i és molt volgut per tot el poble. Sa mare lamenta que d’esta forma «li llancen a perdre la vida per complet» al tindre que passar tres anys i mig de la seua vida empresonat «per un delicte que no ha comés».

Després la sentència de l’Audiència de Valéncia, ratificada pel TSJCV, «no ens queda més remei que lluitar per l’indult perquè no haja d’entrar a la presó», manifesta Paula.

Tot el poble d’Antella està consternat per la injustícia que s’està cometent i només esperem que les signatures que puguen recollir, servisquen per a demostrar el suport i la innocència de Pau. Al poble ja hi ha una iniciativa que està recollint signatures manuscrites en paper. Amb la iniciativa en change.org, pretenem arribar a més gent.