Cs Alzira demana la reactivació del parc d’educació viària

0
67

 

     • Aledón: “Està en un total estat d’abandó, porta molt temps sense utilitzar-se quan podria ser una gran eina per als nostres escolars”

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón ha sol·licitat “la reactivació del parc d’educació viària”. “És una llàstima que disposem d’una infraestructura de gran utilitat i estiga totalment deixada i en desús”, ha lamentat.

Per això, ha demanat al govern municipal que “comence a treballar ja per a posar-lo de nou en marxa com una eina lúdica al servei de la ciutadania, sobretot dels escolars”.

Per a Aledón, “és obligació de l’administració traure el màxim partit a les infraestructures”. “No pot ser que tinguem aquest parc viari i estiga en aqueixes pèssimes condicions, sense ni tan sols utilitzar-ho”, ha criticat.