L’Alzira FS perd a Ceuta i ajorna el bitllet del playoff per a l’últim encontre al Palau

0
96

El Family Cash Alzira ha ajornat la consecució del bitllet per a disputar el playoof d’ascens a Primera, per a la última jornada en perdre hui a Ceuta davant l’Àfrica Ceutí (3-2) un encontre que guanyava per 0 gols a 2.

Els seus rivals At Benavent i El Ejido han fet els deures guanyant per la mínima i en els últims instants els seus respectius partits. El més posiitiu és que el conjunt de Braulio Correal s’enfrontarà al Móstoles que ja ha perdut totes les possibilitats de permanència.

Peloncha en el minut 13 i Cristian en el 23 feren els gols de l’Alzira FS, però els locals li donaren la volta al marcador aconseguint el tercer i definitiu en el minut 37. L’Àfrica Ceutí tot i la victòria no té cap possibilitat de disputar els play off d’ascens.

El Ejido s’enfrontarà la última jornada al Leganés en caxa madrilenya, un conjunt que necessita els tres punts per no caure en llocs de descens. Mentre l’At Benavente jugarà a terres zamoranes contra l’Antequera que té assegurat el tercer lloc de la classificació.

En estos moments, a falta d’una jornada, L’Alzira és quart amb 54 punts l’At Benvent cinqué amb també 54 punts i El Ejido sext amb 52 punts.