Blauverd, Carrió i Herrero guardonats en la Gala de la XIV Setmana de l’Economia d’Alzira

0
621
La Gala de Lliurament de Premis de la XIV Setmana de l’Economia ha reconegut esta nit la trajectòria de Blauverd Construciones y Hábitats, de la perruquera Amparo Carrió Esteban i de Carmen Herrero, directora d’IDEA Alzira.
A l’acte han participat, a banda de les guardonades, l’alcalde, Diego Gómez, el president de AEA, Raúl Tudela, el Vicepresident de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i, en representació de la Generalitat Valenciana, el conseller de GVA Economia Sostenible Rafa Climent.
També han assistit el conseller de Política Territorial, Arcadi España, així com representants de Cámara València, de la Unió Gremial, representants de Comissions Obreres del P.V. i UGT-PV, entre d’altres representants empresarials i institucionals de la comarca.
En representació municipal també han assistit la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés; el regidor d’Hisenda, Contractació i Recursos Humans, Albert Furió; el regidor de Medi ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres; la regidora de Sanitat, Gemma Alós; el regidor de Serveis Públics i Esports, Fernando Pascual; i les regidores i regidors José Andrés Hernández, Luisa Castells, Miguel Vidal i Clara E. Aledón.
+33
1
Me gusta

 

Comentar
Compartir