Turís es retroba amb la Fira Agrícola i de Comerç

0
100

Tindrà lloc del 29 d’abril a l’1 de maig 

Turís es retroba després de dos anys amb la seua Fira Agrícola i de Comerç en la que suposa la XVII edició. Novament l’espai expositiu ocuparà el tram central de l’avinguda Corts Valencianes per tal que els aproximadament quaranta expositors mostren tota mena de productes entre comerços, maquinària, automoció, vivers i mobiliari de jardí entre moltes altres coses.

L’obertura oficial tindrà lloc demà divendres a les 19.30 h en el portal de la fira a càrrec de la Regina de les Festes, María Sánchez González, que protagonitzarà així amb el vestit tradicional de tainera, junt amb la seua Cort d’honor, un acte que es quedà pendent a causa de la pandèmia.

Junt amb les autoritats locals, comarcals i sindicats agraris també està prevista l’assistència de Roger Llanes, secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural, i Antoni Quintana, Dtor. General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

L’alcalde i titular d’Agricultura, Eugenio Fortaña, ha destacat com en estos anys “s’hi ha mantés l’ànim per fer fira, i mostra d’això és que no solament es manté el nombre d’expositors sinó que augmenta respecte a 2019”.

Durant estos dies, pràcticament tot Turís es volca per oferir la millor cara al visitant. I a banda de disposar d’una gran i variada oferta comercial associacions com les Ames de Casa, l’Agrupació Cultural, l’Associació de Comerciants i les comissions falleres contribueixen a dinamitzar la fira.

Contacontes i animació per a la gent menuda, completen les activitats sense oblidar la destacada participació de Caixaturís, La Turisana i el tast-maridatge que organitza l’Ajuntament junt amb la cooperativa La Baronía i Dulces Filiberto.

Tots els horaris i expositors es poden consultar en la pàgina web municipal www.turis.es. Una cita que compta amb el suport de València Turisme i la Conselleria d’Economia sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball.