Alzira condiciona el solar del carrer O’Donell destinat a aparcament de vehicles

0
436

La Regidoria de Serveis Urbans d’Alzira va habilitar l’any 2018 el solar municipal situat al carrer O’Donell per a l’ús d’estacionament de vehicles de manera gratuïta.  Ara, atenent les reclamacions dels usuaris d’este espai, s’està procedint a condicionar el ferm per a fer-lo més accessible.

«Som conscients que estacionar els vehicles en la via pública no és senzill, així que sabedors d’esta problemàtica fem tot el possible per mantindre en condicions els espais on el veïnat té l’oportunitat de comptar amb espais on deixar estacionats els seus cotxes», ha declarat Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Serveis Urbans.

Este solar es pot utilitzar com aparcament lliure tots els dies de l’any, un servei que augmenta el número de places d’estacionament a la nostra ciutat.