Un agressor sexual és detingut a Carcaixent al extraviar el mòbil en el lloc de l’agressió

0
1346

La Guàrdia Civil ha detinguta un presumpte agressor sexual en Carcaixent després d’oblidar-se el telèfon en el lloc dels fets

Efectius de la Guàrdia Civil han aconseguit detindre a un home, presumpte autor d’una agressió sexual, després d’aconseguir un testimoni dels fets el seu número de telèfon mòbil, que havia extraviat en el lloc de l’agressió.
Successos.-La Guàrdia Civil deté a un presumpte agressor sexual després d’aconseguir un testimoni el seu número de teléfon.

Segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat, el passat 3 de gener un home va atacar a una dona sobre les 2 hores de la matinada en la localitat de Carcaixent.

Quan la víctima tornava al seu domicili, l’home la va introduir per la força en el buit de l’entrada d’un garatge per a tractar d’agredir-la sexualment. Dos vianants van escoltar el forcejament i van acudir al lloc, la qual cosa va provocar la fugida de l’agressor.

Pocs minuts després, l’atacant va tornar al lloc dels fets tractant de localitzar el seu telèfon mòbil, que havia extraviat durant l’atac.

Un testimoni de l’agressió es va oferir per a ajudar-lo i va marcar el telèfon de l’autor. El mòbil va sonar sota un cotxe en els voltants del lloc. L’agressor va recuperar el telèfon i va fugir.

Aquest testimoni va facilitar a la Guàrdia Civil les dades descriptives de l’autor, així com el número de telèfon. Això va permetre la ràpida identificació de l’agressor: un home de nacionalitat marroquina de 36 anys en situació irregular i que portava poc temps a Espanya.

Es va comprovar que l’agressor va fugir de la seua residència a Carcaixent hores després de realitzar l’atac. Va estar acollint-se en diverses poblacions de la Vega Baixa alacantina per a tractar d’evitar la seua localització.

Finalment, el 5 d’abril se li va detindre a Orihuela per un delicte d’agressió sexual i se li va intervindre el telèfon mòbil relacionat.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d’Alzira és qui coneix del procediment. El detingut va ser posat a disposició judicial en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d’Orihuela.