El Devallament i Mª Magdalena s’afegixen al Natzaré per reobrir els dossers d’Alzira

0
1101

Les confraries del Devallament de la Creu i de Maria Magdalena Camí del Sepulcre del Senyor a més de la de Jesús Natzaré reobriran els dossers al públic, de forma extraordinària, els dos pròxims caps de setmana.

Arran les visites multitudinàries de la pasada Setmana Santa als dossers alzirenys, estes confraries proposaren a la Junta de Germandats i Confraries d’Alzira (JHHCC), la possibilitat de tornar a mostrar els adornaments dels seus pasos perquè pogueren ser visitats per aquella gent a la que les llargüíssimes cues es quedaren sense poder vorel,s i perquè més veïns d’Alzira i la comarca tinguen l’ocasió de contemplar-los.

Esta iniciativà, inèdita en la llarga tradició dels dossers alzirenys, pot tindre continuitat en les pròximes setmanes encara que serà «de forma voluntària» segons manifestà, recentment, a Riberaexpress el president de la JHHCC, Vicent Fàbregues.

Així els tres dossers es reobriran el pròxim dissabte 30 d’abril, coincidint amb la Tamborada i podran ser visitats també el diumenge 1 de maig, a més dels dies 6,7 i 8 de maig.

Horaris

30 d’abril: de 10 a 14 h i de 17 a 22h

1 de maig: de 10 a 14h i de 17 a 21h

6 de maig: de 18 a 22h

7 de maig: de 10 a 14h i de 17 a 22h

8 de maig: de 10 a 14h i de 17 a 21h