L’Alzira guanya al Calvo Sotelo (1-3) i assegura la permanència

0
195

La UD Alzira  ha aconseguit una merescuda i decissiva importància en Puertollano davant el Calvo Sotelo (1-3) que li assegura la permanència en la 2ª RFEF i certifica el descens del conjunt manxec.

Tots els gols arribaren en el segon temps en arribar al descans amb el marcador inicial. Els de Dani Ponz milloraren prou en la segona part en la que es mostraren més verticals i disposats a obtindre tres punts que el mantenen en la categoria i que li permitixen a tres jornades del final mantindre opcions de disputar el playoff per a l’ascens.

En el minut 62 s’avançaren els blaugranes mitjançant Beli al rematar un centre de Juanma. Però apenes dos minuts després Iván Limón feia el segon per als locals. Ara bé els de la Ribera havien ficat la directa i el killer argentí Coscia feia un gran gol en el 69 avançant de nou a la UD. Amb el Calvo Sotelo bolcat  sobre la porteria de Pawel, Martin Lapeña feia una llarga pasada a Zarzo quesentenciava el partit amb l’1 a 3 definitiu.

La pròxima jornada l’Alzira tornarà a terres manxegues en esta ocasió a Socuéllamos, equip que lluita per evitar el descens. Els de la capital de la Ribera coninuen en sèptima posició a dos punts de l’Eldense i a tres del Mar Menor que ocupa el primer lloc de playoff.