El dosser del Natzaré podrà ser visitat en maig segons ultima la JHHCC d’Alzira

0
1132
Dosser del Natzaré visitat per 15.000 persones

La Junta de Germandants i Confraries (JHHCC) d’Alzira i la confraria de Jesús Natzaré i la Verge del Sufragi ultimen estos dies la possibilitat de mostrar de nou el dosser davant la gran demanda existent per la impossibilitat d’haver-lo visitat durant els quatre dies que va estar exposat al carrer Colón per les llarguíssimes cues existents.

Segons ha pogut averiguar Riberaexpress, el dosser podria ser visitat durant els dos pròxims caps de setmana. S’obriria al públic el pròxim dissabte coincidint amb la celebració de la Tamborada alzirenya. Les negociacions encetades esta setmana van per bon camí i tot indica que el pròxim dimarts o dimecres hi haurà fumata blanca. D’esta forma s’ha afegirien una bona quantiat de visitants als prop de 15.000 que ho feren durant la Setmana Santa, una xifra que pot considerar-se rècord.

Ampliació futures setmanes santes

Seria el primer pas per ampliar l’exposició dels dossers en futures setmanes santes; «es pot estudiar», ha manifestat el president de la JHHCC Vicent Fàbregues a este diari digital, encara que afegix «seria voluntari per a les confraries», en reconèixer que no totes tenen una seu fixa i per tant «podria ser més problemàtic mantindre el dosser després dels dies de Setmana Santa».

Fábregues veu amb bons ulls esta iniciativa «manifestada ja per alguna confraria, perquè podria vindre molta més gent de la comarca».

Des de l,Ajuntament també valoren, de forma positiva, esta possibilitat «davant l’atractiu turístic dels dossers que podrien ser visitats per moltes més persones al obrir-se en dades festives».